cheapesttools.nl -  gereedschap goedkoopste nieten brads en veel meer
Alle genoemde prijzen vermeld op deze pagina zijn exclusief 21 % BTW en  verzendkosten
Minimale bestelling is 50,00 ex btw.en leverbaar zolang de voorraad strekt
Ruilen is na vooraf overleg mogelijk, er worden dan wel 7,50 euro administratie kosten in rekening gebracht, alle bijkomende (verzend) kosten zijn voor kosten koper.
 
Op alle elektrische apparaten/gereedschap is 1 jaar garantie van toepassing, indien er iets defect is dient dit in de originele verpakking en compleet aan ons teruggestuurd worden, u krijgt dan een nieuw apparaat indien voorradig, voor niet meer leverbare apparaten/gereedschappen krijgt u het aankoopbedrag retour, op evt. bijkomende (verzend) kosten zit geen garantie en zijn voor kosten koper.
Aan de prijzen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.
Alle bestelde goederen worden na ontvangst van het geld, z0 snel mogelijk verzonden zodat u de spullen meestal al een paar dagen later in huis heeft.
Bij afname van meerdere produkten worden deze samen verpakt zodat de verzendkosten meestal gunstiger uitvallen voor de koper.
Bestelde goederen kunnen ook afgehaald worden neem daarvoor contact op
Het is ten strengste verboden om foto's, teksten tegebruiken  van onze site zonder toestemming.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.